AKTUELNO

PRVA KENGUR RADNJA U KRAGUJEVCU

Šoping centar Kragujevac Plaza je 01. jula bio sretište svih torbara i onih koji se tako osećaju. Održan je prvi sastanak Udruženja za brigu o torbama i njihovom sadržaju, ali su i za javnost otvorene nove prostorije udruženja...

Šoping centar Kragujevac Plaza je 01. jula bio sretište svih torbara i onih koji se tako osećaju. Održan je prvi sastanak Udruženja za brigu o torbama i njihovom sadržaju, ali su i za javnost otvorene nove prostorije udruženja.

Sastankom je predsedavao najpoznatiji svetski torbar – Kengur. Pored standardnih članova udruženja, ovaj događaj je okupio i veliki broj naših sugrađana. Najmlađi Kragujevčani su u pratnji svojih roditelja skakali između redova Kengur knjižare, upoznavši se tako sa najsvežijom ponudom školskog i kancelarijskog materijala koju im je u svojoj torbi doneo lično Kengur.

Javnosti su predstavljeni ciljevi udruženja:

1. Mi smo tu da svakoj torbi omogućimo da skakuće od sreće.
2. Svakog đaka ćemo opremiti rancem koji njemu odgovara.
3. Postaraćemo se da sveske i pribor unutar jednog ranca imaju ista interesovanja.
4. Podićićemo svest o tome koliko rančevima smeta bacanje na gomilu ispred učionice.
5. Pružićemo utehu svim umetničkim dušama zarobljenim u sveskama na kvadratiće, a svim talentima za matematiku pomoći da prekoče linije u svojim sveskama.

Predsednik udruženja nam je objasnio otkud baš u Kragujevcu:

„Još pre godinu dana sam došao u Novi Sad i zaljubio se u Srbiju, a onda sam video da postoji jedan grad sa registracijom KG, što me odmah podsetilo na Kengura tj. mene. Zato sam odlučio da otvorim knjižaru i osnujem udruženje baš tu.“

Na kraju, Kengur ima i poruku za naše čitaoce.

„Obavezno skočite do Kengura!“


KATALOG

Katalog Back to School

Pogledaj katalog >