Kengur skočio do Pančeva

U BIG PANČEVO šoping centru Kengur (predsednik udruženja) je zvanično preskočio traku i za javnost otvorio nove prostorije.

Posle Leskovca, Novog Sada i Kragujevca Udruženje za brigu o torbama i njihovom sadržaju stiglo je i u Pančevo. U BIG PANČEVO šoping centru Kengur (predsednik udruženja) je zvanično preskočio traku i za javnost otvorio nove prostorije.

Najmlađi su pohrlili unutra kako bi ispunili sve želje svojim rančevima, a Kengur ih je u skoku pratio. To je razlog zašto ovoga puta nije bilo zvaničnog saopštenja. Bilo je druženje, skakutanje i predstavljanje najnovijeg školskog i kancelarijskog materijala.

Pored Kengura, najmlađi su se najviše družili sa Dizni junacima i sportistima iz omiljenih timova. Saznali su kako je biti na crvenom tepihu, šta se to dešava u svetu crtanih filmova kada se ugase kamere i kako se treba pripremati za novu školsku sezonu.

Oni nešto stariji delili su oduševljenje svojih mladih sugrađana, ali se u njihovim izjavama i ponašanju osetilo iskustvo. U celosti vam prenosimo jednu od izjava: „Super! Moderno. Ogroman izbor. U naše vreme je to bilo drugačije: Jedna sveska, hemijska i teraj. Sada je sve šareno i kvalitetno. Samo, neće pribor i sveske učiti umesto dece, mora i dalje dobro da se zagreje stolica.“

Domaćin večeri bio je previše zauzet skakutanjem za gostima, pa je svoje utiske sumirao u jednoj rečenici: „Mi Kenguri imamo izreku: Prvo skoči, pa reci hoPA!“