Naslovna > Informacije > Prijava za posao

Prijava za posao

Kada popunite i pošaljete prijavu za posao u kompaniji Statovac-komerc d.o.o. (dalje Kengur) prikupljamo i obrađujemo sledeće lične podatke o vama:

  • Email adresa
  • Ime i prezime
  • Biografija
  • Pol
  • Adresa (izborno)
  • Datum rođenja (izborno)

Svi će podaci biti tretirani kao poverljivi podaci i upotrebljavaće se za stvaranje ličnih profila kandidata, kao i za stvaranje ciljanog mrežnog marketinga. Slanjem prijave prihvatate obradu vaših ličnih podataka.

Pravna osnova za obradu vaših ličnih podataka jeste pristanak koji ste dali prilikom slanja prijave.

Izjava o privatnosti

Kada se prijavite za posao u Kengur-u, vaša prijava i vaši lični podaci prijavljeni su u našem internom sistemu za regrutaciju.

Ko koristi vaše podatke?

Vaša prijava i lični podaci koje unesete koristiće se isključivo za potrebe zapošljavanja, a ocenjivaće ih odgovorni za zapošljavanje u Kengur-u, uključujući menadžere objekata, menadžere maloprodajnih mreža, menadžere sektora i/ili Sektor za ljudske resurse.

Vaše podatke ćemo tretirati kao poverljive i sa najvećim nivoom diskrecije.

Zašto su nam potrebni vaši lični podaci?

Vaša prijava i lični podaci biće sačuvani u bazi podataka u našem sistemu za regrutaciju. Iako ne ispunjavate uslove za poziciju za koju ste se prijavili, mi ćemo vaše podatke iskoristiti za bilo koji budući konkurs, osim ako nam pošaljete zahtev za brisanje podataka na mail: info@kengur.com

Saveti o vašim informacijama

Na vama je da proverite jesu li lični podaci koje dajete tačni i prihvatljivi. Nemojte uključivati lične podatke poput religije, seksualne orijentacije, rase ili informacije o zdravstvenom stanju. Napominjemo da će vaša e-adresa biti primarno korišćena kao vid zvanične komunikacije, te preporučujemo da unesete ličnu e-adresu kojoj drugi nemaju pristup.

Sigurnost

Svi podaci se čuvaju na sigurnim serverima kompanije Kengur. Vaši će se podaci čuvati do 12 meseci i onda će biti izbrisani.

Pristanak

Ako želite prihvatiti Izjavu o zaštiti podataka na temelju gore navedenih smernica, prilikom prijave označite kućicu s poljem „Potvrđujem tačnost unetih informacija i saglasan/na sam sa obradom mojih ličnih podataka kao što je naveto u uslovima korišćenja “ da biste dali svoj pristanak, a zatim će vaša prijava biti obrađena.